4,4 på Trustpilot | Fri fragt til pakkeshop ved køb af over 299,- | 2-5 hverdages levering

Levering

SMYK STUDIO tilbyder hurtig levering i løbet af 2-5 hverdage med DAO eller GLS. Hvis en vare ikke kan leveres som forventet, vil du blive kontaktet hurtigst muligt.

Levering finder sted til enten en privat adresse eller en pakkeforretning. SMYK STUDIO kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser hos GLS.

Returnering

Der gælder 14-dages fortrydelsesret, der beregnes fra den dag, varen modtages.

Hvis et køb annulleres, skal varen returneres i samme stand som modtaget. Varen kan prøves på, men hvis varen er brugt, kan den ikke returneres. Når varen er modtaget og udseendet er godkendt, returneres købsbeløbet.
Ønsker du at sende din vare retur, bedes du skrive til XXX, og oplyse det ordre nr samt årsag til returnering. Derefter sendes varen til os.

Varer sendes retur til følgende adresse: 

 

Forsendelsesomkostninger i forbindelse med returneringer, bæres af køberen.

Reklamationsret

SMYK STUDIO yder 2 års reklamationsret på produktions- og materialefejl, der kan konstateres ved normal brug af produktet.

I tilfælde af en klage kan varen returneres til reparation, ombytning eller tilbagebetaling af købsbeløbet. SMYKSTUDIO afholder omkostningerne til fragt i den forbindelse.

Reklamationsretten dækker ikke skader, mangler eller slid, der er opstået som følge af forkert brug, dårlig vedligeholdelse eller vold ved brug af smykker.